Contact

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Maas makelaars

  De makelaar van Eindhoven

  Vertrouwd sinds 1929, toonaangevend in 2021

  Maas Makelaars is al ruim honderd jaar de makelaar van Eindhoven met een herkenbare huisstijl. Consistentie in de communicatie is van groot belang om een (potentiële) koper of verkoper een goed en vertrouwd gevoel te geven. Met die gedachte hebben wij dit digitale platform voor Maas Makelaars neergezet. Een brand-focused website, voor nu en in de toekomst.

  Geen traditionele website

  Innovatieve tools en koppelingen

  Als marktleider wil je ook een uitgebreid online platform hebben waarmee je het jezelf niet alleen makkelijk maakt, maar ook je bezoekers. De modules van Sure zorgen voor effectiviteit en efficiëntie. Neem bijvoorbeeld de koppeling met Realworks, hiermee wordt het aanbod geautomatiseerd: of dat nou nieuw of verkocht aanbod is. Of de wijkinformatiemodule, hiermee krijgen bezoekers alle relevante informatie over een wijk te lezen en het specifieke aanbod in deze wijk.

  Laat concurrentie achter je

  Een onderscheidende en krachtige online positionering

  Bij Su-re zijn we gedreven door performance. Niet voor niets dat Maas Makelaars ons ook vraagt voor hun online marketing. Activerende Google Ads, krachtige content en een duidelijke online strategie zorgen ervoor dat Maas Makelaar zich online kan positioneren als dé makelaar van Eindhoven.

  Actief sinds 1929
  Een begrip in Eindhoven