Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem
  Nieuws

  De 8 must-haves voor een succesvolle nieuwe makelaarswebsite!

  1. Een onderscheidende merk- en visuele identiteit

  Een makelaarswebsite heeft een unieke merkidentiteit nodig om op te vallen tussen al die andere aanbieders. Iedere makelaar is uniek en het is aan ons om deze identiteit krachtig neer te zetten en door te vertalen naar een passende visuele identiteit. Daarin gaan we voorbij containerbegrippen als ‘persoonlijk contact’ en ‘laarzen in de modder’, maar laten we zien wie jullie echt zijn en waarom klanten voor jullie kiezen. Alleen zo leg je een fundament voor herkenbare en consistente communicatie die aansluit bij je doelgroep.

  2. Krachtige dialoogvensters

  Als die doelgroep zich met jou als makelaar kan identificeren, sturen wij deze zo snel mogelijk richting het te behalen doel: converteren! Dit doen wij onder andere door het integreren van slimme dialoogvensters op pagina’s die het meest worden bezocht, zoals bijvoorbeeld de detailpagina van een woning). We enthousiasmeren, sturen en overtuigen je bezoeker om te converteren. Direct bij jullie in de inbox, klaar voor een kennismaking!

  3. Realtime Realworks koppeling

  Door onze nauwe samenwerking met Realworks, hebben we de koppeling bij Su-re inmiddels volledig geoptimaliseerd en realtime beschikbaar gemaakt. Wil je niet meer wachten tot een aanpassing in Realworks ook op je website staat? Dat hoeft ook niet meer, realtime is bij ons ook echt realtime! Oh, en gebruik je toch een ander CRM dan Realworks? Geen enkel probleem, Su-re heeft koppelingen met verschillende CRM-systemen, zodat de automatisering die jij gebruikt altijd behouden kan blijven. 

  4. Optimale call-to-actions

  Jouw website is een belangrijk middel om je bedrijfsdoelstellingen te behalen. Groeien, meer (en betere) klanten binnenhalen en groeien in naamsbekendheid. Met andere woorden: winnen van je concurrent! Dat betekent dat je website geoptimaliseerd moet zijn om te converteren. En dat gaat verder dan het aanbieden van een contactformulier. Bij Su-re maken we websites die converteren op downloads, woningwaarde, zoekopdrachten, formulieren en acties. Wij helpen jou om je bezoekers te ontmoeten en geven je daarmee de kans deze naar klanten te transformeren.

  5. Uitstekende vindbaarheid in Google

  Een mooi huis op een onbewoond eiland, zonder wegen ernaartoe, is niet te verkopen. Wij weten bij Su-re als geen ander hoe belangrijk het is om waardevolle bezoekers naar jouw website te krijgen. Dit doen we onder andere door de website optimaal vindbaar te maken in jouw werkgebied. Iemand op zoek naar een aan- of verkoopmakelaar in jouw werkgebied? Wij zorgen ervoor dat jij hoog in de zoekresultaten staat.

  6. Volledige vrijheid in beheer

  Een nieuwe website is mooi, maar een nieuwe website die jou als makelaar de vrijheid geeft om zelf essentiële zaken aan te passen is pas echt geweldig. Vrijheid in het creëren van landingspagina’s, het opzetten van acties en het aanpassen van content, biedt jou de handvatten om voortdurend in beweging te blijven en top-of-mind te blijven bij je doelgroep. En daar heb je geen bureau voor nodig! Bij Su-re ontwikkelen we websites op een eenvoudig te gebruiken CMS (WordPress), waardoor je altijd zelf de touwtjes in handen hebt.

   

  7. Unieke content (copy & fotografie)

  Een unieke merk- en visuele identiteit komt maximaal tot uiting als de copy & fotografie helemaal klopt. Binnen Su-re hebben we een team van 40 collega’s, waaronder een ervaren copywriter en foto- en videograaf. Zij helpen je graag met het realiseren van de juiste content om ervoor te zorgen dat je website naadloos aansluit bij je merkidentiteit én bij de doelgroep die je wil aanspreken. Oh ja, en natuurlijk goed vindbaar is binnen Google, want ook daarin speelt je copy een belangrijke rol. 

   

  8. Hét fundament voor je marketing

  Laten we nog één keer benadrukken dat je website een middel is om doelstellingen te behalen. Bij Su-re mag je er dan ook op rekenen dat jouw website een stevig fundament biedt voor je marketing. Dit start met het inzichtelijk krijgen van al je datastromen en deze te visualiseren in gerenommeerde Google Dashboards (Google Tag Manager, Google Analytics 4 en Google Looker Studio). 

  Vanuit de juiste meetinstellingen kunnen we met elkaar aan de slag om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen. Op basis van heldere data analyses, kunnen we betrouwbare prognoses maken van wat er aan new business haalbaar is in je werkgebied. Hebben jullie zelf intern marketeers zitten? Geweldig, dan blenden we tot één fullservice marketingteam om jouw doelstellingen te behalen!