Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem
  Slimme modules

  Ontdek onze Sure modules

  Met ruim 15 jaar ervaring en 40 ervaren digitale experts, zijn we voortdurend op zoek naar vernieuwende oplossingen die jouw website aantrekkelijker maken en beter laten presteren. Zo is ons assortiment aan slimme modules de afgelopen jaren behoorlijk uitgebreid. Laat je inspireren en ontdek met welke concrete oplossingen je jouw platform kunt verrijken.

  Bekijk modules

  Onze slimme modules

  Koppeling met CRM
  € 2750,-
  details

  Of het nu Realworks, Kolibri, CubicEyes of een ander CRM systeem betreft; wij verzorgen het behoud van jouw automatisering. The best of both worlds!

  Wijkinformatie module
  € 950,-
  details

  Via de wijkenpagina kunnen websitebezoekers per wijk naar woningen zoeken. Daarnaast krijgen ze alle relevante informatie over de wijk van hun keuze

  Functie objectbrochure
  € 3750,-
  details

  Bespaar heel veel tijd door automatisch gegenereerde brochures. Geen standaard template, maar een brochure op maat. Exact volgens jullie wensen.

  In de buurt
  € 750,-
  details

  Via koppelingen met Google en het CBS laten wij jouw bezoekers zien welke relevante voorzieningen (supermarkten, scholen, huisartsen, etc.) er in de buurt van de woning zijn.

  Binnenkort op Funda
  € 950,-
  details

  Deze module zorgt ervoor dat de woningen die je in de verkoop hebt al op uw website verschijnen voordat ze bij Funda zichtbaar zijn.

  Uitgebreide woningpresentatie
  € 850,-
  details

  Naast de reguliere detailpagina over de woning (of het bedrijfsobject), is het mogelijk een veel uitgebreidere pagina te laten genereren, een pagina die dankzij het gebruik van maximale emotie tot ieders verbeelding spreekt.

  SMART zoekfunctie
  € 680,-
  details

  Razendsnel de uitgebreide zoekvraag van jouw bezoekers beantwoord: dát is SMART.

  Virtuele tour integratie
  € 450,-
  details

  De integratie van de virtual tour behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Automatisch in te laden per object.

  Tips vanuit verkoper (incl. foto’s)
  € 300,-
  details

  Laat de verkoper op de detailpagina zelf aan het woord. Niemand anders kan tenslotte beter vertellen wat zo bijzonder aan deze woning is.

  Beheersbare contactformulieren
  € 750,-
  details

  Hiermee kun je zelf pagina’s maken met eigen contactinformatie. Ideaal wanneer je regelmatig acties hebt. In een handomdraai een nieuwe pagina!

  Chatfunctie
  € 225,-
  details

  Meer leads genereren via een chatfunctie? Ook die kunnen wij voor je integreren.

  Meertalenfunctie
  € 350,-
  details

  Ben je actief in een grensgebied of heb je veel buitenlandse klanten? Integreer de meertalenfunctie en jouw website is eenvoudig in meerdere talen te bekijken.

  Merkbetekenis
  € 1425,-
  details

  Is het onderscheidende vermogen van jouw organisatie nog onduidelijk? In een korte, krachtige merksessie leggen we de kern van jouw merk bloot.

  Copywriting
  € 1800,-
  details

  Een succesvolle website bevat krachtige content. Wij raden daarom aan de teksten door één van onze professionele tekstschrijvers te laten schrijven. Je weet dan zeker dat ze commercieel en SEO technisch verantwoord zijn.

  SEO optimalisatie
  € 1800,-
  details

  Uiteraard zijn de sites van Sure SEO geoptimaliseerd. Heb je op dat terrein nog extra wensen, bijvoorbeeld met betrekking tot specifieke zoektermen? Onze specialisten zitten er klaar voor.

  Sfeerfotografie
  € n.o.t.k.
  details

  Geef de juiste impressie van jouw kantoor, dienstverlening en teamleden met krachtige sfeerfotografie. Unieke foto’s die gebruikt kunnen worden voor je website, social media en campagnes.

  Nieuwsbriefkoppeling
  € 250,-
  details

  Dankzij een automatische koppeling met jouw nieuwsbriefprogramma mis je nooit meer een e-mailadres.

  Real planner
  € 375,-
  details

  Deze afspraak planner communiceert rechtstreeks met Realworks. Zo heb je helder inzicht in en toegang tot het plannen van bezichtigingen.

  Google Data Studio
  € n.o.t.k.
  details

  Met Google Data Studio krijg je realtime inzicht in welke kanalen zorgen voor conversies, hoe bezoekers zich bewegen op jouw website en welke pagina's en campagnes het best presteren.

  Conversieoptimalisatie
  € n.o.t.k.
  details

  Op basis van vooraf vastgestelde KPI’s zorgen wij dat jouw kantoor groeit. Met een datagedreven design en op maat gemaakte salesfunnels zorgen we voor een optimale kosten per lead.

  Contact

  Wij zijn jouw partner

  Een unieke website die niet alleen naadloos aansluit bij de identiteit van jouw kantoor, maar ook echt meer opdrachten oplevert. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.