Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem
  Duurzame groei in een hyperconcurrerende markt

  Marketing voor makelaars

  Ben je al jaren op zoek naar een werkende marketingmachine om meer aan- en verkoopleads te genereren? Onze ervaren marktingspecialisten werken vanuit een doordachte strategie naar concrete performance doelstellingen. Vanuit een heldere omschrijving van de doelgroep (en de digitale aanwezigheid) brengen we eerst de kansen binnen jouw werkgebied in kaart. Vervolgens werken we met onderscheidende communicatieconcepten, gerichte advertentiecampagnes en geoptimaliseerde contentstrategieën systematisch aan het vergroten van je zichtbaarheid, vindbaarheid en conversie.

  Contact
  Performance marketing voor makelaarswebsites
  Doelen stellen

  Resultaatgerichte performance marketing

  Bij Sure werken we al 15 jaar onafgebroken aan performance marketing strategieën voor onze klanten in de makelaardij. We beschikken over een fullservice marketingteam met specialisten op iedere discipline. Van SEA, SEO en social media tot e-mailmarketing en marketing Automation. Op basis van je doelgroep, dienstverlening en marketingbudgetten bepalen we een kostenefficiënte mix van kanalen om maximaal resultaat te behalen tegen een zo beperkt mogelijke investering.

  Daarbij heb je als kantoor altijd de keuze om je marketingactiviteiten volledig bij ons onder te brengen of een nauwe samenwerking op te zetten met je eigen marketingteam.

  Contact
  Performance marketing voor makelaarswebsites
  Haal meer uit je marketing

  Waarom je juist nu moet investeren
  in performance marketing

  Twijfel je of je nu moet investeren in een impuls voor je marketingactiviteiten? Juist in een oververhitte markt is performance marketing dé sleutel tot succes voor jouw kantoor. Als de concurrentie toeneemt, neemt je doelgroep meer tijd om zich te orienteren naar een passende makelaar. Door structureel te werken aan je vindbaarheid en je kantoor op alle touchpoints onderscheidend te positioneren, kun je je marktaandeel ook in een uitdagende markt vergroten.

  We laten je graag zien hoe elke euro die je uitgeeft aan marketing, zich vertaalt in concrete resultaten.

  Maak een afspraak

  Broersma Makelaardij Amsterdam

  Wonen is een luxekeuze, dat moet overgebracht worden.

  Met deze website zitten we echt op dat niveau. Cross media en creatief verrassend. It's an art to sell perfectly well.

  95
  CIJFER RESULTAAT
  90
  CIJFER SAMENWERKING