Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem
  Nieuws

  Digitale identiteit vernieuwd voor Klaassen Horeca Makelaardij

  Klaassen makelaardij

  Vernieuwde digitale identiteit voor Klaassen Horeca Makelaardij

  Met meer dan 30 jaar ervaring als vooraanstaande speler en een portefeuille van 450 objecten in de horecasector, heeft Klaassen Horeca Makelaardij een solide reputatie opgebouwd. Om echter tegemoet te blijven komen aan de veranderende eisen van hun klanten en om zich te onderscheiden in een steeds competitievere markt, heeft Klaassen besloten hun digitale identiteit te vernieuwen. Ze hebben ons ingeschakeld om deze transformatie te leiden en een moderne digitale positionering voor Klaassen Horeca Makelaardij te realiseren.

  In het kort:

  • Definiëren van de identiteit
  • Ontwikkeling van de nieuwe website
  • Modules voor verbeterde functionaliteit
  • Resultaten

  Identiteit definiëren

  Klantonderzoek en segmentatie: Sure voerde onderzoek uit naar de doelgroep van Klaassen Horeca Makelaardij, waarbij de specifieke behoeften en voorkeuren van horecaondernemers werden geanalyseerd om effectieve persona’s te ontwikkelen.

  Kernwaarden versterken: Door middel van workshops en interviews met belanghebbenden werden de kernwaarden van Klaassen Horeca Makelaardij versterkt en gevalideerd. Hierbij lag de focus op hun langdurige expertise en toewijding aan de horecasector.

  Tone of Voice & online positionering: Sure heeft een aansprekende tone of voice gedefinieerd die de expertise en betrouwbaarheid van Klaassen Horeca Makelaardij benadrukt, met als doel hun leiderschap in de horecasector te accentueren.

  Ontwikkeling van moodboard en Corporate Identity (CI): Gebaseerd op de vastgestelde kernwaarden en positionering, heeft Sure een inspirerend moodboard gecreëerd. Dit moodboard fungeerde als leidraad voor de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl en visuele identiteit die de essentie van Klaassen Horeca Makelaardij in de horecasector weerspiegelt.

  Presentatie en implementatie: Het moodboard en de bijbehorende CI werden voorgelegd aan Klaassen Horeca Makelaardij, waarbij ontvangen feedback werd geïntegreerd om tot een definitieve visuele identiteit te komen. Deze identiteit weerspiegelt de rijke geschiedenis en expertise van het bedrijf.

  Sure makelaarwebsites digitale identiteit klaassen
  digitale identiteit klaassen makelaardij
  digitale identiteit Sure klaassen
  digitale identiteit klaassen
  digitale identiteit klaassen

  Ontwikkeling van de nieuwe website

  Kick-off en designrichting: Voorafgaand aan de ontwikkeling van de nieuwe website vond een kick-off plaats waarbij de designrichting werd vastgesteld, in lijn met de vernieuwde merkidentiteit van Klaassen Makelaardij en de specifieke behoeften van horecaondernemers.

  Functioneel ontwerp: Sure creëerde een functioneel ontwerp van de nieuwe website, gericht op het bieden van een intuïtieve gebruikerservaring en het effectief presenteren van het aanbod aan horecapanden en -diensten.

  Website ontwikkeling: De website werd ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologieën en een op maat gemaakt content management systeem (CMS) om een naadloze gebruikerservaring te garanderen en het beheer van horecapanden eenvoudig te maken.

  Modules voor verbeterde functionaliteit:

  Cubic Eyes API koppeling: Om het beheer van horecapanden te vereenvoudigen, werd een koppeling gerealiseerd met Cubic Eyes, waardoor nieuwe aanbiedingen automatisch werden ingeladen op de website.

  Slimme zoekfunctie: Een geavanceerde zoekfunctie werd geïntegreerd om horecaondernemers snel en eenvoudig het ideale pand te laten vinden, ondersteund door handige filteropties.

  Contentcreatie: Sure leverde krachtige en overtuigende content, inclusief SEO-optimalisatie, om de boodschap van Klaassen Makelaardij effectief over te brengen aan hun doelgroep van horecaondernemers.

  Resultaat

  Dankzij de vernieuwde digitale identiteit en website heeft Klaassen Makelaardij haar positie als dé specialist in de horecasector versterkt. De website straalt een eigentijdse uitstraling uit die de lange geschiedenis en expertise van het bedrijf weerspiegelt.