Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem
  Nieuws

  Innovatief platform voor Nieuwbouw in Nederland

  nieuwbouwplatform

  Innovatief platform voor Nieuwbouw in Nederland

  Nieuw Wonen Nederland (powered by NVM) had de ambitie om een vooruitstrevend platform te ontwikkelen dat als dé spil fungeert voor nieuwbouw in Nederland, vergelijkbaar met Funda maar specifiek gericht op nieuwbouwprojecten. Samen met ons werd deze visie werkelijkheid.

  In het kort:

  • Merkidentiteit en visuele uitwerking
  • Platformontwikkeling
  • Dashboard voor makelaars
  • Resultaten en toekomstige ontwikkelingen

  Merkidentiteit en visuele uitwerking

  Als onderdeel van het project heeft Sure zich toegelegd op het creëren van een krachtige merkidentiteit die perfect aansluit bij de missie en visie van Nieuw Wonen Nederland. Dit omvatte het volledige proces van het ontwerpen van het logo, het ontwikkelen van een consistente huisstijl en het produceren van alle bijbehorende communicatiemiddelen.

  Logo-ontwikkeling

  Na een grondige analyse van de kernwaarden, doelen en identiteit van Nieuw Wonen Nederland zijn diverse logoconcepten gecreëerd. Het definitieve logo, eigentijds en tijdloos, belichaamt de essentie van innovatie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

  Huisstijl en visuele communicatie

  Op basis van het logo is een consistente huisstijl ontwikkeld, toegepast op alle communicatie-uitingen. Dit omvatte kleurenpaletten, typografie, iconografie en beeldmateriaal, die samen een herkenbare en samenhangende visuele identiteit vormden voor het merk.

  nieuwbouwplatform

  Platformontwikkeling

  In samenwerking met Nieuwbouw Online (NBO) heeft Sumedia een geavanceerd platform ontworpen dat alle facetten van nieuwbouw in Nederland omvat. Enkele opmerkelijke kenmerken van het platform zijn:

  1. Uitgebreide zoekmogelijkheden: Gebruikers kunnen gemakkelijk door een uitgebreide database van nieuwbouwprojecten navigeren dankzij geavanceerde zoekfilters.
  2. Interactieve kaarten: Via interactieve kaarten kunnen gebruikers locaties en details van verschillende projecten verkennen.
  3. 3D Kavelkaart: Een innovatieve functie waarmee gebruikers een gedetailleerd overzicht krijgen van beschikbare kavels en hun specifieke kenmerken.
  4. Persoonlijke Mijn Omgeving: Gebruikers kunnen hun woonwensen achterlaten en worden automatisch op de hoogte gehouden van nieuw aanbod dat aan hun criteria voldoet.
  5. Geautomatiseerd aanbod: Het platform vernieuwt en verrijkt automatisch het aanbod van nieuwbouwprojecten, waardoor gebruikers altijd toegang hebben tot de meest recente informatie.

  Makelaarsdashboard

  Een geavanceerd dashboard is gecreëerd voor makelaars, waarmee zij toegang hebben tot relevante informatie over hun projecten, zoals leadscores en andere gegevens die hen ondersteunen bij het optimaliseren van hun dienstverlening aan consumenten.

  Resultaten en toekomstige ontwikkelingen

  Het eindresultaat is een krachtig platform dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop nieuwbouw in Nederland wordt ontdekt en aangeboden. Dankzij de combinatie van hoogwaardig design, geavanceerde technologie en een doordachte merkstrategie heeft Sumedia Nieuw Wonen Nederland gepositioneerd als dé autoriteit op het gebied van nieuwbouw. De samenwerking tussen Sumedia en NBO gaat door, met voortdurende data-analyse en gebruikersinzichten die worden ingezet om het platform continu te verbeteren en te optimaliseren.