Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Aspekt Makelaars

  Doordachte digitale communicatie

  Dé centrale ontmoetingsplek met klanten.

  Aspekt Makelaars maakt mooie stappen om de beleving en het gemak voor klanten te optimaliseren. Matterport voor 3D video’s met het woningaanbod, zoekfuncties, digitale communicatie met QR-codes. Voor Aspekt is de nieuwe website dé centrale ontmoetingsplek met klanten.

  “Geen verouderde houtje-touwtje website, maar een moderne, frisse club die weet waar jij als klant behoefte aan hebt. Met een nieuw logo en nieuwe huisstijl. Dat was wel even wennen na 25 jaar. Maar we krijgen heel veel positieve reacties en de prestaties zijn uitstekend!”

  Arie Spek NVM makelaar en eigenaar
  De visie van Aspekt Makelaars

  Betrokkenheid voor de woonwens van morgen.

  Aspekt positioneert zich graag als de makelaar in Nieuwegein die het net even anders doet. Maximale betrokkenheid en net een stapje extra zetten voor de klant. Of, zoals ze het zelf zeggen: ‘Vandaag begint de woonwens van morgen. Met ons enthousiaste en betrokken team zijn wij elke dag opnieuw weer bezig om deze missie waar te maken’. Samen zijn we de uitdaging aangegaan om dit ook de potentiële klanten van Aspekt te laten ervaren.

  Nieuwe merkidentiteit

  Een krachtige merkpropositie in een drukbezette markt.

  Voor een makelaar die onderscheidend wil zijn, ontwikkel je een krachtige merkpropositie die daar invulling aan geeft. Een gloednieuw logo (na 25 jaar) en een nieuwe huisstijl met frisse kleuren en moderne sfeerbeelden. De toegankelijke tone of voice, waarbinnen vakkennis en ervaring duidelijk geëtaleerd worden, geven Aspekt een sterke identiteit waarmee zij vol vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken.

  Optimale beleving
  Vandaag begint de woonwens van morgen