Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Dynamis

  Dynamis 2.0

  Een platform voor 18 partners.

  Dynamis is de overkoepelende, landelijke fullservice organisatie voor dertien vastgoedpartners op meer dan vijftig vestigingen door heel Nederland. De uitdaging? Creëer een platform waar alle partners zich online optimaal kunnen vertegenwoordigen. Hierin is het van belang elke partner genoeg vrijheid heeft om de website naar wensen in te richten, maar de huisstijl van Dynamis wel herkenbaar blijft.

  “Wij werken super samen met Sure. Ze zijn vooruitstrevend op het gebied van nieuwe ontwikkelingen, luisteren goed naar onze wensen en weten dat prima te vertalen naar een mooi resultaat."

  Bas van der Veen IT specialist
  Futureproof oplossingen

  Modulair cms.

  Het vernieuwde platform van Dynamis heeft een modulaire opbouw. Het heeft een bibliotheek van 20 verschillende modules waarmee unieke pagina’s opgezet kunnen worden. Per module heeft Dynamis verschillende opstellingen waarmee ze de data kunnen tonen precies zoals zij dat willen.

  Alles onder één dak

  Klaar voor groei met onze slimme features

  Sure heeft een uniek filter ontwikkeld waarmee zowel het reguliere woningaanbod als BOG- en nieuwbouw-objecten gevonden worden. Elk type aanbod heeft zijn eigen filter. Het filter is ontwikkeld met de nieuwste technieken en gebouwd voor de toekomst. Met koppelingen met o.a. Realworks en Mailchimp kunnen de partners hun hele workflow in de website kwijt.

  Overkoepelend & full-service
  Van woningen tot aan bedrijfsonroerend goed