Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Eerenbeemt Makelaars

  Nieuwe huisstijl

  Een ode aan de Utrechtse Heuvelrug.

  Makelaars met oog voor groen, dat is de even heldere als vernieuwende propositie van Eerenbeemt Makelaars. Die waardering voor ruimte, groen en natuur zie je niet alleen terug in het frisse webdesign, met het gebruik van dynamische isolijnen is de nieuwe website een ode aan de prachtige Utrechtse Heuvelrug.

  “We trechteren al onze communicatie naar de website, van social campagnes tot direct mails. Dáár hebben we alles zo ingericht dat bezoekers snel en gemakkelijk kunnen reageren. Dáár moeten bezoekers meteen de juiste indruk krijgen van wie we zijn en wat we doen”

  Bart-Jan van den Eerenbeemt NVM makelaar en eigenaar
  Toegankelijke propositie

  De eerste indruk moet top zijn.

  Eerenbeemt heeft maximaal ingezet op een aangename eerste ontmoeting tussen makelaar en de bezoeker. Krachtige content over de verschillende wijken in en rondom Amersfoort en veel persoonlijke fotografie waardoor je direct ziet met wie je te maken hebt. De ongedwongen tone-of-voice versterkt die toegankelijke propositie.

  Alles direct beschikbaar

  Service en gemak voor de koper.

  Focus op beleving met aandacht voor details. Bij de presentatie van nieuwe woningen zie je meteen welke voorzieningen er in de buurt zitten en kun je direct een brochure downloaden over de woning. De belangrijkste contactmogelijkheden staan duidelijk zichtbaar naast de woning, zodat een geïnteresseerde koper snel kan bellen, een bezichtiging kan inplannen en zelfs een bod kan uitbrengen. Dat is service.

  Vastgoed websites
  Met oog voor groen
  Makelaars die altijd in beweging zijn