Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Familie Beekhuizen

  Meet the family

  Dé familiemakelaar uit de Betuwe.

  Je hebt makelaars die zeggen dat ze een familiekantoor zijn en je hebt makelaars die dat gevoel bang-on overbrengen in hun merkpropositie. Met stijlvolle fotografie, die de familie een vleugje Siciliaanse maffia meegeeft, strakke kleurstelling en originele content weet Familie Beekhuizen zich op indrukwekkende wijze te presenteren als een eigentijds kantoor dat als een hechte familia voor jou door het vuur gaat.

  “We gaan net iets verder dan alles dat er al is en zijn steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden. We willen vooroplopen in de markt. Dan moet je een website hebben die dat kan faciliteren. Nou, die topsite die is er hoor.”

  Henriette van Vessem NVM makelaar Familie Beekhuizen
  Klantgerichte features en tools

  Unieke content, powered by Su-re

  De oude website miste geavanceerde features en tools om de klant te kunnen blijven boeien. Op de gloednieuwe Familie Beekhuizen krijgen al deze onderscheidende elementen het podium dat ze verdienen. Speel de Kies je Makelaar quiz en vermaak je met het Monopoly De Betuwe spel. Unieke, interactieve content. Invented by Familie Beekhuizen, powered by Su-re.

  Branding 2.0

  Alles draait om betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

  Monopoly de Betuwe loopt als een rode draad door de website. De in ontwikkeling zijnde game heeft niet zozeer quick wins voor huizenzoekers, maar creëert grote betrokkenheid in het hele werkgebied van Familie Beekhuizen. Met een cross-channel aanpak, het kantoor publiceert regelmatig polls op social, komt er in 2022 een eigen Monopoly-variant voor iedere bewoner met straten, hotspots en evenementen in de Betuwe.

  Sfeervol wonen
  Bijzondere plekken in de Betuwe
  Vastgoed websites