Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Barten Tiemessen

  Online én offline

  Een consistente merkvoering.

  Chique, maar toegankelijk. Ervaren en bevlogen, maar ook nuchter en modern. Voor Barten Tiemessen is hun positionering kraakhelder. Met hun recent gemoderniseerde kantoor in het centrum van Wageningen wist het kantoor zich offline al op de juiste manier presenteren, de strakke nieuwe website, met een licht elegant karakter, zorgt dat de makelaar online én offline een consistente merkpropositie voert.

  Merkconsistentie in webdesign

  Een eigentijdse website met focus op kwaliteit.

  Na een uitgebreide kick-off, waarin we samen met Barten Tiemessen duidelijk de wensen en doelstellingen hebben geïnventariseerd en een helder beeld hebben gekregen van het karakter van het kantoor, zijn we aan de slag gegaan. Het resultaat: een eigentijdse, stijlvolle website waarbinnen de jarenlange ervaring en focus op kwaliteit middels een nette tone of voice extra worden benadrukt.

  Innovatie en gebruiksgemak

  Slimme features voor een ultieme klantervaring.

  Wij bouwen websites met volledig geïntegreerde slimme modules. Met technische hoogstandjes als de Virtual Tours, automatische nieuwsbriefkoppelingen en slimme zoekfunctie bieden we niet alleen de gebruiker een vloeiende ervaring, we besparen ook Barten Tiemessen zelf een hoop werk en tijd. Tijd die zij weer kunnen gebruiken om klanten net wat extra persoonlijke aandacht te geven.

  Woningen & onroerend goed
  Toegankelijk wonen en werken