Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Beumer

  ONDERNEMERSCHAP IN MAKELAARSLAND

  Een eigen merk. Beumer.

  Ondernemen onder de vleugels van een makelaarscollectief. Voor veel kantoren biedt een franchiseformule herkenbaarheid en veel praktische voordelen. Beumer wilde graag zelf de touwtjes in handen hebben. En zo waagden eigenaren Julius ter Haar, Erik Bosman en Arjan Embrechts de sprong in het diepe: een nieuwe identiteit en een nieuwe huisstijl. Een eigen merk. Beumer.

  HET NIEUWE MERK BEUMER

  Een nieuwe identiteit en nieuwe huisstijl

  Een nieuwe identiteit gaat niet over één nacht ijs. Dat begint met meerdere intensieve merksessies waarin de kern van je organisatie blootgelegd wordt. Sessies waarin een nieuwe missie en visie worden geformuleerd en waarin het ‘merk archetype’ wordt bepaald. Zo creëren we een nieuw startpunt en een solide basis vanuit waar we kunnen bouwen aan een nieuw merk. De daaraan gekoppelde nieuwe huisstijl, die kan worden getypeerd als ‘elegant maar vertrouwd’, versterkt de moderne visie van Beumer op wonen: woon grootse dromen waarmaken en de ‘best buy’ realiseren.

  TRANSFORMATIE EN VOORUITGANG

  Eén krachtig platform voor alle Beumer-vestigingen

  De plek waar alles samenkomt. De elegante nieuwe huisstijl, de energieke tone-of-voice én de overtuigende service waarmee Beumer kopers, verkopers, huurders en verhuurders van A tot Z wil ontzorgen. De nieuwe website integreert de verschillende Beumer-vestigingen op een intuïtieve manier, terwijl je overal wordt geïnspireerd om bezig te zijn met wonen. Van rijke aanbodpagina’s met buurtinformatie, brochure downloads en de mogelijkheid direct contact op te nemen met de verkoopmakelaar tot complete dienstenpagina’s met een heldere focus op ‘what’s-in-it-for-me’.

  Woon grootse dromen
  Vertrouwd in de regio Utrecht