Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Voorma en Walch

  5 STERREN SERVICE

  Mooi wonen maakt gelukkig

  Geluk en prettig wonen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, vinden ze bij Voorma & Walch Makelaars in het Gooi. En eerlijk is eerlijk, het is nu eenmaal bijzonder prettig wonen in het Gooi. Ruimte, groen, centraal. De regio wordt niet voor niets ‘The Garden of Amsterdam’ genoemd. Binnen die gewilde woonomgeving schuiven Jacques E. Walch en co. zichzelf graag naar voren als trusted partner bij de aan- of verkoop van een woning. “Onze service gaat altijd verder. We leggen contacten met stylisten, aannemers en schilders. Dat is ons standaard serviceniveau, ongeacht de vraagprijs.”

  "Het Gooi is niet één markt, maar vijf verschillende markten. Net als in New York. En dát is precies de reden dat we met 6 vestigingen vertegenwoordigd zijn. Als makelaar moet je extreem lokaal betrokken zijn."

  Jacques E. Walch Register Makelaar - Register Taxateur
  Een krachtige visuele uitwerking

  Trusted partner, óók digitaal

  Waar veel kantoren hebben geïnvesteerd in het efficiënter maken van hun dienstverlening, is Voorma & Walch geen seconde afgeweken van het hoge serviceniveau. Want zo zeggen de makelaars zelf: de makelaardij is people business in het kwadraat. En mensen hebben behoefte aan aandacht en advies. Een partner met een groot netwerk en de juiste expertise die vooruitdenkt. En dat is precies de reden dat het kantoor inmiddels zoveel klanten in Het Gooi aan zich heeft weten te binden.

  Het webdesign was meteen een schot is de roos. Rustig, chique en een krachtige visuele uitwerking van de verrassende pluriformiteit die wonen in Het Gooi met zich meebrengt. Mét verfijnde animaties die het gevoel van wonen in het luxe segment door de hele website op subtiele wijze aanwakkeren.

  Trusted partner in wonen en BOG

  Lokale kennis op straatniveau én bestuurlijk niveau

  De nieuwe website biedt een waardig podium aan zowel de woningmakelaardij als Voorma & Walch Makelaars in Business. Een slimme strategie in een regio waar zakelijke en persoonlijke contacten veelvuldig door elkaar lopen. Beide afdelingen werken zeer nauw samen met elkaar en delen waardevolle kennis over klantdossiers en actuele taxatiewaarden. Zo gaan vele mooie deuren open die voor andere makelaars gesloten blijven.

  BORGDORFF
  De ervaren en betrokken makelaar in de regio Den Haag