Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Borgdorff

  FLEXIBILITEIT & GROEI

  De ervaren en betrokken makelaar in Den Haag

  Met een compleet aanbod aan diensten, circa 30 medewerkers, 5 vestigingen en ruim 60 jaar ervaring is Borgdorff een goed vertegenwoordigde makelaar in de regio Den Haag. Een grote partij, met de aandacht, betrokkenheid en het enthousiasme van een echt familiebedrijf. Daar hoort een passend online platform bij, die meebeweegt met de flexibiliteit van de organisatie en de markt. De nieuwe website ademt mogelijkheden waarmee Borgdorff kan blijven groeien en (potentiële) klanten nog beter kan bedienen.

  SLIMME INTEGRATIES

  Full-service dienstverlening

  Borgdorff bedient met de full-service dienstverlening zowel kopers als verkopers van zowel woningen als bedrijfspanden. Om al deze klanten te kunnen servicen op hun website is een platform ontworpen met slimme koppelingen en geïntegreerde modules. Zoals de wijkinformatie-module, die het aanbod voorziet van complete informatie in en rondom een woning of bedrijfspand.

  NIEUWBOUWTRAJECTEN

  Borgdorff: dé nieuwbouwpartner

  In de huidige woningmarkt is er grote vraag naar nieuwbouwwoningen. Zowel vanuit geïnteresseerde consumenten als vanuit projectontwikkelaars. Omdat bij nieuwbouw een flinke dosis inlevingsvermogen vereist is biedt het nieuwe platform een heldere tijdlijn van de verschillende fases die worden doorlopen tijdens een nieuwbouwproject. Zo weet je als bezoeker precies wat je van de dienstverlening van Borgdorff kan verwachten. Duidelijk en overzichtelijk.

  BORGDORFF
  De ervaren en betrokken makelaar in de regio Den Haag