Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Broersma

  Broersma
  ELEGANT IN WERKEN EN WONEN

  Onroerend goed connaisseur

  De Amsterdamse woon- en werkbeleving tot leven brengen door de potentie van een ruimte volledig te onthullen. Of het nu gaat om kenmerkende, karakteristieke panden met een eigen verhaal of nieuwbouwprojecten waarbij de visie nog volledig moet worden vormgegeven, Broersma weet beleving op elegante wijze te verbeelden. Met een scherp oog voor esthetiek dat voelbaar is in ieder detail op het nieuwe digitale platform.

  Broersma
  Broersma
  Broersma
  EXCLUSIEF & ESTHETISCH

  Custom digitaal inspiratieplatform

  Het nieuwe platform is ontwikkeld om volledig op de custom wensen van Broersma in te spelen. Het aanbod toont zich à la minute op uitzonderlijke wijze door slimme filtering, terwijl de unieke combinatie van bestaande bouw en nieuwbouw het complete aanbod aan woonbelevingen in één oogopslag etaleren. Om exclusiviteit én privacy te kunnen waarborgen zijn unieke Hidden Objects uitsluitend zichtbaar met een persoonlijke inlog.

  Broersma
  Broersma
  INSPIRERENDE ONLINE JOURNAL

  Voelbaar, verbeelding, verfijnd

  De rijke objectdetailpagina neemt je niet alleen in verbeelding mee naar een woning of bedrijfsruimte, ook de hotspots omtrent interieur, food & drinks en kunst en cultuur in de omgeving worden uitgelicht. Woon- en werkgenot wordt immers ook ontleend aan de locatie en faciliteiten. Met de brochuretool kun je al deze keypoints van een object op overzichtelijke wijze tot je nemen.

  Maar dat is nog niet alles. Met het online journal The Edit weet Broersma bezoekers op verfijnde wijze te inspireren met unieke interieurs, de fijnste plekjes van Amsterdam en interviews met bijzondere ondernemers. Totaalbeleving. Vanuit esthetiek en expertise voelbaar in alle facetten van het platform.

  Broersma
  Broersma
  Broersma
  Elegant in werken en wonen.
  De onroerend goed connaisseur van de kleinste metropool ter wereld.
  Broersma