Contact

  TELEFOONNUMMER

  026 206 2128

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Damen OG

  GROOT KANTOOR, BETROKKEN TEAM

  Jouw makelaar in Limburg

  Met vestigingen in Maastricht, Heerlen, Hulsberg, Roermond, Sittard en Stein is Damen OG sterk vertegenwoordigd in Limburg. Een grote organisatie, die lokaal aanwezig is. De verschillende teams hebben een kleine portefeuille en veel kennis van hun eigen regio. Deze persoonlijke benadering is in alle facetten van de organisatie voelbaar.

  EENDUIDIGE MERKPOSITIONERING

  Een gevoel van thuiskomen

  Deze betrokken werkwijze van Damen OG is voelbaar in het nieuwe design van de website. Doorvertaald vanuit het Living by Damen magazine is een warm en eigentijds ontwerp gevormd waarbij de polaroid-stijl afbeeldingen en handgeschreven fonts een gevoel van thuiskomen creëren. Deze combinatie zorgt ervoor dat de makelaar online en offline een eenduidige merkpropositie voert en herkenbaar is voor haar (potentiële) klanten. 

  SLIMME INTEGRATIES

  Ontzorgen van de klant

  Door het toepassen van volledig geïntegreerde modules wordt de gebruiker bedient met een vloeiende ervaring. Door de uitgebreide filteropties, beheersbare contactformulieren, duidelijke call-to-action buttons op strategische plekken, en het kunnen aanmaken van zoekopdrachten is het voor de bezoeker eenvoudig om contact op te nemen. De uitgebreide teams en medewerkers-pagina’s versterken het persoonlijke karakter en maken mens in de organisatie zichtbaar. Contact leggen was nog nooit zo makkelijk: bij Damen OG voel je de persoonlijke aandacht. 

  Jouw makelaar in Limburg.
  Home is where our story begins…