Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Korff de Gidts

  EEN HYPERMODERN PLATFORM

  Al 100 jaar de norm in Den Haag

  Bij Korff de Gidts maken ze het liefst overal een feestje van. En zeker nu het kantoor precies 100 jaar bestaat pakt de makelaar groots uit. Met een gigantische muurschildering aan de zijkant van het pand en iedere maand een leuke incentive voor klanten, maar vooral een nieuwe website. Een hypermodern en verfrissend platform dat de hoogwaardige service en klantbetrokkenheid accentueert en de makelaars alle handvatten biedt om ook digitaal te kunnen verrassen.

  "Onze klanten zijn echt ambassadeurs. Ze spreken van MIJN kapper, maar ook van MIJN makelaar. En zo is het ook, we zijn een leven lang betrokken."

  Wim Korff de Gidts Eigenaar en NVM-makelaar
  FOCUS OP DE VOLGENDE 100 JAAR

  MIJN makelaar, al generaties lang

  Het DNA van Korff de Gids kan het best omschreven worden als ‘warm’, ‘betrokken’ en ‘vooruitstrevend’. Het kantoor doet er alles aan om jou als klant een warm welkom te bieden. In het prachtige oude pand aan de statige Van Boetzelaerlaan, maar ook online. Koppel die teambetrokkenheid aan een vooruitstrevende, moderne marktbenadering en je hebt een ijzersterk concept met een stevig fundament voor de toekomst. Of, zoals eigenaar en makelaar Wim Korff de Gidts het zelf zegt: “We bestaan 100 jaar, maar zijn gericht op de volgende 100 jaar”.

  HERKENBARE VISIE EN UITSTRALING

  Een sterke en coherente visuele identiteit

  Bij Korff de Gids staat het teamgevoel bijzonder hoog in het vaandel. En dat mogen klanten weten ook. De stijlvolle fotografie waarop altijd meerdere medewerkers zichtbaar zijn onderstreept die nauwe onderlinge samenwerking. Maar ook de visuele identiteit is sterk en coherent; het ‘huiskamergevoel’ op de website en in het kantoor komen overeen en in alle uitingen (drukwerk, merchandising en social media) is de communicatie consequent gericht op de hoogwaardige service en het voordeel voor de klant.

  KORFF DE GIDTS
  Vernieuwend, daadkrachtig en persoonlijk betrokken