Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

  Bijzonder wonen

  Al 35 jaar thuis in Hollands Glorie

  Hollands Glorie. Of het nu gaat over kunst, cultuur of mooi wonen in de natuur, Drieklomp Makelaars & Rentmeesters herbergt vele vastgoedschatten die ons land rijk is. De makelaar met diverse vestigingen in Oosterbeek, op de Veluwe en in het Gooi is al decennia lang een gerenommeerde, zo niet dé gerenommeerde naam als het gaat om bijzonder wonen in het exclusieve segment. Van luxueuze villa’s tot prachtige landhuizen en riante paardenhouderijen. En daar wil iedereen graag bij horen. De deskundige medewerkers (de familie) dragen met trots de naam Drieklomp en verkopers scheppen op als hun woning door Drieklomp verkocht is.

  "In ieder traject staan persoonlijke aandacht en luisteren naar de wensen van de opdrachtgever centraal. Wij realiseren herinneringen, nostalgie en emotie bij onze relaties. Wanneer we daar dankbare reacties op krijgen is de cirkel rond en ons doel bereikt."

  Huib van Drie Algemeen Directeur
  Drieklomp online

  Een sterk merk, een luxe label

  Dat gevoel om bij Drieklomp te willen horen, daar speelt de makelaar buitengewoon slim op in. Met een volledig dienstenpakket (woningmakelaardij én business), het uitbrengen van een 200-pagina’s rijk ‘glossy’ magazine en partnerships met de meest toonaangevende leveranciers, weet het kantoor als geen ander hoe ze de verbinding moeten zoeken met (potentiële) klanten.

  Een krachtige positie waar de nieuwe website natuurlijk naadloos bij moest aansluiten. Met een authentiek, diep donkergroen webdesign, waarbij direct een gevoel van exclusiviteit, luxe en totale zorg gecommuniceerd wordt, maar zeker ook met vernieuwde digitale tools om klanten en partners optimaal te kunnen bedienen.

  Keuze voor de verkoper

  Stille verkoop die nieuwsgierig maakt

  Het segment waarbinnen Drieklomp zich begeeft, is ook een segment waarin klanten niets minder dan absolute topservice en een hoogst unieke presentatie van hun woning verwachten. Een belangrijk ander doel van de website was dan ook om de makelaar de handvatten te bieden om deze maatwerk service te kunnen garanderen.

  Met een doordachte stille verkoop omgeving, waarin nieuwsgierigheid op de juiste wijze wordt getriggerd, heeft de verkoper zelf de keuze hoe discreet hij wil blijven. En ook op de woningdetailpagina is alles ingericht om te inspireren en te overtuigen. De prachtige schermvullende beelden en unieke tour de video- en 360-graden tour geven de woning altijd de aandacht die het verdient.

  DRIEKLOMP
  De meest gekozen makelaar voor woningen in het hogere segment