Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Willemsen makelaars

  Unieke features
  RESULTAAT
  Willemsen makelaars
  AL 40 JAAR PERSOONLIJK EN BETROKKEN

  Een huis is veel meer dan een huis

  Met de beleving dat een huis veel meer is dan alleen een huis, kenmerkt het team van Willemsen makelaars haar persoonlijke betrokkenheid en service. “Bij ons gaat de aan- en verkoop namelijk niet alleen over huizen, maar ook over mensen. Ieder huis, ieder huishouden en iedere wens is anders.” Het is niet voor niets dat Willemsen makelaars al ruim 40 jaar een begrip is in Arnhem.

  Willemsen makelaars
  Willemsen makelaars
  Willemsen makelaars
  TOEGANKELIJK EN FRIS

  Een platform met een toekomstvisie

  Met een zeer gerichte toekomstvisie én de wil om te innoveren en de best mogelijke service te kunnen bieden, was Willemsen makelaars toe aan een nieuw digitaal platform. Er werd afscheid genomen van het donkere en gesloten design om ruimte te maken voor een toegankelijk, fris en vriendelijk ontwerp. Om de bezoeker online dezelfde warme ervaring te bieden als wanneer je direct contact hebt met het enthousiaste team van medewerkers.

  Willemsen makelaars
  Willemsen makelaars
  SLIMME KOPPELINGEN EN MODULES

  Dé nieuwbouwspecialist in Arnhem

  Met een stevige voet in de nieuwbouwmarkt van Arnhem en omgeving, is Willemsen Makelaars Arnhem nauw betrokken bij een groot aantal nieuwbouwprojecten. Maar ook in bestaande bouw en bijbehorende dienstverlening is Willemsen een sterke speler in de markt. Om het brede scala aan diensten goed uit te kunnen lichten, maakt Willemsen makelaars gebruik van volledig geïntegreerde modules en slimme koppelingen, zoals de wijkinformatie module, rijke aanbodpagina’s en de mogelijkheid om direct contact op te nemen.

  Willemsen makelaars
  Willemsen makelaars
  WILLEMSEN MAKELAARS
  Wij hebben aandacht voor uw huis
  Willemsen makelaars