Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Open Makelaars

  WAT WE DEDEN

  Never change a winning team.

  Open makelaars begreep al snel dat de huidige markt vraagt om een makelaar die het net even anders doet. Een makelaar met geheel eigen identiteit en verrassende tone of voice. Communicatie met een knipoog, maar 100% gericht op de behoefte van de koper en verkoper in een op hol geslagen branche.

  ‘’Sure is supercreatief. Ze denken niet alleen met je mee, maar komen ook met aanvullende ideeën!’’

  Christiaan van der Sanden NVM makelaar en eigenaar Open makelaars
  Focus op diensten

  Waarde voor de koper en verkoper.

  Waar bij de meeste makelaars- websites de focus nog steeds ligt op het aanbod, richt Open Makelaars zich veel meer op waardetoevoegende diensten. Zo werkt Open makelaars samen met Financieel Fit om kopers sterker te maken op de woningmarkt, hebben ze een eigen Open community met een groot netwerk aan klusbedrijven en bedachten ze Zogedaan, waarbij je met wat kleine hulp zelf je huis kunt verkopen.

  Innovatie en beleving

  Een pionier met oog voor de totale woonoplossing.

  Eigenaar Christiaan van der Sanden is een duizendpoot en denkt continu na over vernieuwende concepten. Aan Sure de taak om deze ideeën te vertalen naar een toekomstbestendige website die naadloos aansluit bij de identiteit van Open makelaars. Het resultaat laat krachtig zien wie Open makelaars wil zijn: geen traditionele makelaar, maar een pionier met oog voor de totale woonoplossing.

  Open Community
  De thuisspecialist van Arnhem en Nijmegen