Contact

  TELEFOONNUMMER

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Van Herk Makelaardij

  HOGE KWALITEIT WOONSERVICE

  De beste makelaar van Nederland zijn

  Je hebt competitieve makelaars en je hebt Van Herk Makelaardij. Het grote kantoor in de omgeving Rotterdam (9 vestigingen) werkt iedere dag aan één gezamenlijke missie: de allerbeste makelaar van Nederland zijn. Het kantoor werd al vier maal verkozen tot Woningmakelaar van het Jaar, de laatste keer zelfs in twee categorieën: verkoop én aankoop. Alles draait om hoge kwaliteit dienstverlening bij Van Herk. Of zoals directeur en makelaar Dick Stofberg het zelf zegt: “Kan het beter, dan doen we het beter”.

  FLEXIBEL EN DATAGEDREVEN

  Een platform om te groeien én te innoveren

  Met die drive om de beste te willen zijn als uitgangspunt, hebben we een nieuw digitaal platform gecreëerd waarmee Van Herk op ieder vlak kan innoveren en doorgroeien. Van uitgekiende SEO-landingspagina’s om beter gevonden te worden (en de flexibiliteit in het CMS om deze zelf in elkaar te klikken) tot het genereren van vernieuwende data om potentiële aan- en verkoopklanten nóg beter te kunnen bedienen. De nieuwe website ademt mogelijkheden in een overspannen huizenmarkt, maar vergeet niet om de grote lokale marktkennis te etaleren en de ‘gewone’ burger aan te spreken.

  KLIMAATNEUTRAAL GEGARANDEERD

  Vooruitstrevend in alle geledingen van de organisatie

  Van Herk weet klanten met een indrukwekkend netwerk en een duidelijke, breed gedragen visie op hoge kwaliteit dienstverlening te ontzorgen én te verrassen. Maar die verrassing gaat veel verder dan alleen steengoede service. Zo is het een belangrijke kernwaarde van Van Herk om volledig klimaatneutraal te werken. Duurzaam ondernemen. Oftewel: bezig zijn met de toekomst in een markt die 100% draait om een zorgeloze toekomst. En dat is niet onopgemerkt gebleven; Van Herk ontving recent het label ‘Klimaatneutraal Gegarandeerd’ van de Climate Neutral Group.

  Verwachtingen overtreffen
  Onze diensten, jouw toekomst