Contact

  TELEFOONNUMMER

  026 206 2128

  ONS ADRES
  Jansbuitensingel 6-4
  6811 AA Arnhem

  Zuidstad Makelaars

  Een krachtige merkpropositie

  De service van vroeger met de kennis van nu.

  Zuidstad Makelaars is dé makelaar van Rotterdam en omgeving. Met een flinke dosis Rotterdamse nuchterheid kopen en verkopen ze al jarenlang de meeste woningen in de havenstad. Dat doen ze met een even heldere als krachtige propositie: de service van vroeger met de kennis van nu.

  We build brands

  Een nieuwe merkidentiteit met brandguide.

  Zuidstad Makelaars wilde niet alleen een nieuwe propositie, de hele merkidentiteit moest op de schop. Daarom hebben we eerst een volledig markt- en concurrentieonderzoek uitgevoerd en daarna een gloednieuwe brandguide ontwikkeld. Hierin staat tot in detail uitgewerkt wie Zuidstad is, waar ze voor staan en waarin ze zich onderscheiden van de concurrentie.

  De juiste snaar

  Een behaaglijk gevoel met slimme innovaties.

  Aan ons de uitdaging om een website te ontwikkelen die helemaal past binnen de nieuwe stijlgids, meteen betrouwbaarheid en ervaring uitstraalt en tegelijkertijd beschikt over de meest innovatieve technische hoogstandjes. Door te kiezen voor een klassiek kleurenpallet, eigentijdse typografie en prachtige dronebeelden van de stad, weet Zuidstad Makelaars met fraaie details precies de juiste snaar te raken bij haar bezoekers.

  Een ode aan zuid
  De makelaar van Rotterdam en omstreken